Projekt

  • Kategória: Honosítás
  • Megbízó: IceWarp Inc., USA
  • Kezdés: 2003 óta folyamatosan
  • Web: IceWarp.hu

IceWarp Szerver
–levelezés és kommunikáció

A greenRaster.com Kft. az IceWarp Levelező és Kommunikációs Szerver kizárólagos magyarországi forgalmazója. Az 1999 óta folyamatosan fejlesztett nagysikerű szerver Magyarországon 2003 óta érhető el.
Megbízható szerverünk ideális levelező és kommunikációs megoldást nyújt a 10 felhasználós kis irodáktól kezdve, az 5.000+ felhasználós professzionális környezetig. Magyarországi referencia felhasználóink is bizonyítják hogy mindenképp megéri az IceWarp szerverrel indítani, illetve az IceWarp Szerverre áttérni! Az árstruktúra átlátható, a licenceléshez csak a felhasználói számot és a használni kívánt modulokat kell figyelembe venni, NINCS semmilyen további rejtett költség pl. a doménre, tárhelyre, modulok kombinációjára, stb. Semmit sem kell utólag telepíteni, a szerver első telepítése után minden modult használhatja licencének függvényében.
Azt javasoljuk hogy töltse le honlapunkról www.IceWarp.hu kiváló szerverünket és tesztelje azt minden korlátozástól mentesen 30 napig. Győződjön meg saját környezetében arról hogy a szerver minden igényét kielégíti, legyen az webes kiszolgálás, integrált FTP, biztonságos levelezés vírusvédelemmel, spamblokkolóval, csoportmunka megosztott naptárral, címekkel vagy akár a levelek, naptárak, címek elérése kliensből, WebMailből vagy tetszőleges okostelefonról és táblagépről.
Bármilyen kérdéssel forduljon hozzánk bizalommal, egyszerűen hiszen egy kiváló levelező szerverről van szó!